Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

G&E Hoogvliet/Spijkenisse
In de Fuik 27
3192 HD HOOGVLIET

G&E úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Leuke weetjes van G&E

NIEUW

Nieuw in ons assortiment! Whisky van Ole Smoky Tennessee Moonshine 

Ole Smoky Tennesse Moonshine Original
Deze original is soepel en helder, gemaakt van een honderd jaar oud recept. Het stamt uit de tijd dat het verboden was om eigen drank te stoken. In het diepste geheim werd bij het maanlicht eigen drank gestookt, vandaar de naam Moonshine.

Ole Smoky Tennessee Moonshine Blue Flame
Helder blauwe moonshine met 64% alcohol. Dit is de moonshine in zijn meest pure vorm. Geen toevoegingen, niet verdund, hoge kwaliteit met de kleur van het binnenste van een vlam - f it burns blue, it’s true. Heerlijk om te mixen met ginger beer voor een Blue Ginger.

Ole Smoky Tennessee Moonshine Harley Davidson Road house customs
Deze Moonshine is 103 Proof (51,5 % alcohol) uit respect voor de Harley-Davidson twin-cam 103 motor. Deze speciale harde gerookte mix van whisky is glad en vet, lekker om te drinken na lange motorritten.

Ole Smoky Tennessee Moonshine Butterscotch
Een guilty pleasure. Boterig en rijk met een zoete en zoutige vanille smaak. Perfect om te drinken on the rocks of met vanille ijs.

Ole Smoky Tennessee Moonshine Cinnamon
Deze pittige moonshine is een tijdelijke uitgave. Het gebruik van kaneel zorgt voor een moonshine met pit. Goed kruidig en perfect om te mixen met verschillende smaken uit de Ole Smoky range.

Ole Smoky Tennessee Moonshine Apple pie
Deze Moonshine is gemaakt door pure appelsap, kaneel en andere kruiden die in een appeltaart horen toe te voegen aan whiskey. Het resultaat is een vloeibare appeltaart.

Ole smoky Tennessee Moonshine Lemon Drop 
Een ode aan de zomer. Een combinatie van de White Lightnin’Moonshine met limonade gemaakt van vers geperste citroenen met suiker geroerd in ijskoud water.